Esther Offringa


  Hallo, leuk dat je even langskomt om mijn pagina te bekijken!
  Ik ben Esther Offringa, 24 jaar en woon samen met mijn vriend Gerwin in Wolvega. Ik studeer communicatiesystemen in Groningen, waar ik eerder 2 jaar heb gewoond. Nu moet ik nog ongeveer anderhalf jaar voordat ik klaar ben. Tot begin februari 2010 volg ik de Minor: Da Vinci, concept ontwikkeling en ondernemend gedrag. Erg leuk, want je werkt samen met studenten van verschillende opleidingen.
  De studie neemt doordeweeks aardig wat tijd in beslag en daardoor wordt de rest in het weekend gepropt, van het heen en weer vliegen naar en van familie/vrienden, feestjes, bioscoop pakken, werk (ik werk meestal in het weekend in de Horeca), huishouden, ballroom dansen (ik dans samen met mijn vriend) en even eindelijk tot rust komen.
  Een grote voorkeur die ik heb voor muziek is Hardstyle. Daar heb je feestjes van en die bezoek ik graag als het kan. Dit kan ik gelukkig doen met mijn vriend en een groot deel van mijn vrienden, dat is meestal toch erg gezellig met z'n alle! Naast Hardstyle hou ik van de top 40 nummers, de lekkere dansnummers voor in de zomer, R&B en soms Hiphop.
  Andere leuke uitjes met mijn vrienden proberen we ook te handhaven, maar dat is niet zo gemakkelijk meer. Iedereen is druk en vrije tijd lijkt haast een cadeautje te zijn geworden! Maar ik heb een leuk, gezellig en druk leven, dus ik zal niet klagen.
  Verder op de pagina's kunnen er foto's van mij gekeken worden, voor wie zich ervoor interesseert!
Dit is mijn hond Laroes.
Free counter and web stats


Sensation White 2006.


Samen met Gerwin


Samen met Sietske


Me, na de kapper van de zomer :DVakantie in TsjechiŽ (Cesky Krumlov).


Ach ja de Bottom, wie kent t niet? :P
Hier ben k met Stefna en Anita!Summer afterparty 2006 @ Twello!
Lief he?

Free counter and web stats